(1) RÖD (+)

(2) BLÅ (Relä (ingår ej))

(3) BRUN (Siren)

(4) VIT (Ingång 1 NO, normalt öppen)

(5) GRÅ (Ingång 2 NC, normalt stängd)

(6) SVART (- Jord)

GEOSAFE IR-DETEKTOR

LADDA NER MANUAL >>

Smidig IR DETEKTOR till Geosafe som är enkel att montera.

• 15m Räckvidd
• Justerbar monteringshöjd
• Förseglad optik
• Tunn och låg design
• Temperaturkompensation
• Justerbar pulsräkning
• 2-delat vägg och takbeslag.

Inkoppling av magnetbrytare för en normalt stängd krets (Input 2 NC)

För att koppla in en magnetbrytare som känner av när t.ex en dörr/fönster/lucka öppnas så kopplas ena kabeln från magnetbrytaren till Input 2 (grå kabel) på GeoSafe-enheten och den andra kabeln från magnetbrytaren till +12volt. För att koppla flera magnetbrytare för att övervaka flera dörrar så kopplas dem i serie. Koppla ena kabeln på den första magnetbrytaren till Input 2 (grå kabel), den andra kabeln kopplas ihop med ena kabeln på nästa magnetbrytare och den andra kabeln på den 2:a magnetbrytaren kopplas till +12volt.
Tänk på att alla magnetbrytarna måste vara stängda för att det ska gå att larma på enheten.

Inkoppling av en normalt öppen krets (Input 1 NO)
För att koppla in ett larmtillbehör för en normalt öppen krets kopplas ena kabeln från larmtillbehöret till Input 1 (vit kabel) på GeoSafe-enheten och den andra kabeln från larmtillbehöret kopplas till +12volt. Även denna krets kan man koppla in flera larmtillbehör i en parallel slinga (se ovan exempel). Tänk på att alla larmtillbehör måste vara öppna för att det ska gå att larma på enheten.

Inkoppling av den externa sirenen.
För att koppla in den externa sirenen kopplas den svarta kabeln (-) från sirenen till den bruna kabeln märkt siren på GeoSafe-enheten och den röda kabeln på sirenen till +12volt.